Αυτή την εβδομάδα συνέντευξη με τον John Hilary, εκτελ εστικό διευθυντή της οργάνωσης «War on Want»

Αγαπητοί ακροατές και φίλοι,

Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, παρουσιάζουμε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συνέντευξη με τον John Hilary, ο οποίος είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης «War on Want», που έχει έδρα το Λονδίνο και που δραστηριοποιείται στην καταπολέμηση της φτώχειας και την ενημέρωση του κοινού για την Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, γνωστή και ως Ευρωατλαντική Συμφωνία, ή Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Ο Hilary θα μας μιλήσει για αυτή την συμφωνία, τις κρυφές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες για την επίτευξη της, και για τις πιθανές επιπτώσεις αυτής της συμφωνίας σε θέματα που αφορούν τη δημοκρατία, την οικονομία και την απασχόληση, την ασφάλεια των τροφίμων, και το περιβάλλον, μεταξύ άλλων.

Επίσης αυτή την εβδομάδα, ακούστε το καθιερωμένο μας σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας στην Ελλάδα, και επίσης, το ειδικό μουσικό αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει για τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Ζαμπέτα.

Όλα αυτά και πολλά άλλα αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά στο «Διάλογος»! Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρης πρόγραμμα μεταδόσεων μας, που ξεκινάει ΣΗΜΕΡΑ, μπείτε στην σελίδα http://dialogosmedia.org/?p=2859. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε επίσης να βρείτε τα podcast μας, το αρχείο εκπομπών μας, την αρθρογραφία μας, και να ακούσετε το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο, Διάλογος Radio 24/7.

Επίσης, διαβάστε τις πρόσφατες συνεντεύξεις μας στο Truthout, με τον ερευνητικό δημοσιογράφο και συγγραφέα Greg Palast (http://www.truth-out.org/news/item/29260-palast-to-syriza-don-t-lie-it-s-impossible-to-end-austerity-within-the-eurozone) και με τον πολιτικό οικονομολόγο και συγγραφέα Mark Blyth (http://www.truth-out.org/news/item/29268-economist-mark-blyth-continued-austerity-will-be-catastrophic-for-greece-and-europe).

Φιλικά,
Μιχάλης Νευραδάκης
Γενικός Διευθυντής & Παραγωγός, Διάλογος Radio & Media

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s