Παρέμβαση στο ειρηνοδικείο Λαϊκή στάση πληρωμών 22/04/2015 + (BINTEO) #GREECE #GREXIT

Τετάρτη 22/4/2015.Ειρηνοδικείο Ηρακλείου….


Με την έναρξη της διαδικασίας τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών ζήτησαν από τις τρεις συμβολαιογράφους που προσήλθαν στο ειρηνοδικείο να τους ενημερώσει εάν υπήρχε στην κατοχή τους κλειστή προσφορά από τράπεζα.Και οι τρεις αρνήθηκαν δυο φορές. Ένα τέταρτο πριν την λήξη του προβλεπόμενου χρόνου της διαδικασίας μια εκ των τριών συμβολαιογράφων ανακοίνωσε στον δικηγόρο του κινήματος ότι εχθές κατετέθη στο γραφείο της κλειστή προσφορά από την τράπεζα Πειραιώς για μια επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων στο Πισκοπιανό Χερσονήσου .Αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και αντιπαραθέσεις μεταξύ των παρευρισκομένων και των συμβολαιογράφων λόγω παρατυπιών που ακολουθούν οι συμβολαιογράφοι. Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν ήταν παρών με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι πολίτες να μην μπορούν να προβούν σε ενέργειες ακύρωσης του πλειστηριασμού.

Ωστόσο, ένα οικόπεδο στη Χερσόνησο και το 1/4 τεσσάρων αγροτεμαχίων στις Βούτες Ηρακλείου συνολικής έκτασης 33 στρεμμάτων από την PROTON BANK καθώς και ένα ελαιόφυτο 8,5 στρεμμάτων στην Αχλάδα από την τράπεζα Πειραιώς, κατέληξαν άγονοι.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών με λύπη της πληροφορήθηκε την εκποίηση της ΠΡΩΤΗΣ κατοικίας και της επιχείρησης (φούρνος) μιας οικογενείας η οποία έγινε στον Πύργο Ν. Ηρακλείου την. Για μας θεωρείται απαράδεκτο η νέα κυβέρνηση να ολιγωρεί στην έκδοση μιας υπουργικής απόφασης με την οποία θα προστατεύεται η ΠΡΩΤΗ κατοικία των πολιτών κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε πριν και μετά τις πρόσφατες εκλογές.

«Ο δρόμος για την ελευθερία είναι στρωμένος με σώματα αγωνιστών…ο δρόμος για την αξιοπρέπεια είναι στρωμένος με τόλμη και υπερηφάνεια.»

https://youtu.be/bfVb7GRXLOw?list=PLhWMakoUtqUOEUjdB5s4yDjZf1agQRZqX

https://www.facebook.com/groups/laiki.stasi.pliromon/

https://www.loomio.org/g/druGLh0a/ Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s